Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Conferința dedicată clienților TimeLine, Solingen 2017

Conferința dedicată clienților TimeLine, Solingen 2017

La conferința BASTA din Mainz am prezentat lumii TimeLine Developer, apoi am arătat colegilor din TimeLine Business Solutions Group noutățile din TimeLine Enterprise, TimeLine Neo și TimeLine Developer. A venit momentul să prezentăm aceste noutăți și clienților noștri, în cadrul evenimentului intitulat KundenKonferenz, pe care-l organizăm înainte de lansarea fiecărei versiuni importante.

În prezent avem peste 800 de clienți care folosesc diverse versiuni de TimeLine Enterprise (TLE) și circa 100 de clienți pentru produsul TimeLine Neo. Datorită acestui aspect, la fiecare lansare de versiune organizăm trei conferințe cu clienții, la interval de câte o lună, pentru a putea să-i primim pe toți cei interesați la sediul central al grupului, în Solingen, Germania.

KundenKonferenz

Două din cele trei produse menționate mai sus sunt ERP-uri. TLE se află în dezvoltare începând cu anul 1994, are o funcționalitate bogată și este lider de piață în Germania pe branșa turnătoriilor. Pe lângă produsul standard, adresat firmelor axate pe producție, există și alte pachete de branșă: automotive, injecție de mase plastice, construcție de mașini și utilaje, galvanizare, producție în sistem Lohn, producție de șuruburi etc. Neo este varianta modernă, compactă, adresată IMM-urilor și poziționată ca atare în catalogul de prețuri. Developer este pachetul de unelte software cu care dezvoltăm Neo, destinat programatorilor și managerilor de proiect din cadrul grupului, dar în același timp și potențialilor clienți și parteneri care doresc să creeze singuri aplicații conectate la baze de date.

Conferința a durat două zile, în prima zi au fost prezentate noutățile, iar în cea de-a doua zi au avut loc sesiuni tematice. Participanții au avut ocazia să participe și la un dineu organizat în cadrul Muzeului Industrial din Solingen, muzeu dedicat proceselor de manufactură aplicate ca urmare a revoluției industriale din secolul XIX.

Muzeului Industrial din Solingen

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *