Sari la conținut
Prima pagină » Blog » DevCon 2017

DevCon 2017

În săptămâna care a succedat conferința BASTA, despre care am vorbit în articolul anterior, am organizat la sediul din Solingen, Germania, propria noastră conferință de dezvoltare, intitulată DevCon. Ajunsă la ediția a 4-a, conferința a dat ocazia programatorilor din Sibiu să prezinte colegilor din concernul TimeLine Business Solutions Group noutățile din cadrul programelor TimeLine Neo 12.7 și TimeLine Developer.

DevCon

Echipa TimeLine Business Solutions Group se ocupă cu implementarea sistemului ERP TimeLine Neo la clienții din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, India și China. Conferința s-a axat atât pe modalitățile prin care uneltele puse la dispoziție de TimeLine Developer îi ajută pe managerii de proiect în realizarea modificărilor solicitate de clienți (în mod eficient și cu costuri minime) cât și pe aspectele practice ale realizării de module software.

DevCon

Aplicabilitatea internațională a produselor, ușor traductibile și localizabile pe piețe noi, a fost de asemenea evidențiată în cadrul sesiunilor de lucru. În consecință, TimeLine Neo a fost optimizat, legătura cu serverul este stabilă chiar și atunci când conexiunea la internet este de proastă calitate iar serverul este găzduit ”in cloud” (în afara sediului companiei).

Mai multe detalii despre TimeLine Developer găsiți pe site-ul timeline-developer.com. Pentru informații suplimentare despre acest produs sau TimeLine Neo vă rugăm să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *