Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Lansare TimeLine Developer la conferința BASTA

Lansare TimeLine Developer la conferința BASTA

TimeLine Developer

Orice firmă de software care nu ține pasul cu schimbările tehnologice e condamnată să se plafoneze și să eșueze.

Grupul de firme TimeLine a investit în ultimii 12 ani sume considerabile în dezvoltarea unei platforme tehnice bazată pe .NET Framework și dedicată dezvoltării rapide de aplicații ce manipulează informații aflate în baze de date relaționale, platformă denumită TimeLine Developer, fundamentul produsului ERP TimeLine Neo și motivul principal pentru care acesta a câștigat premiul pentru inovație la concursul ERP of the Year 2015.

Angajații grupului TimeLine participă în mod frecvent la conferințe de specialitate atât în România cât și în UE sau SUA, unde iau contact cu industria IT și direcțiile ei, ulterior încercând să aplice informațiile primite în scopul optimizării tehnologiilor folosite, a lucrului în echipă sau le transforme în idei de produse noi.

Una din aceste conferințe este BASTA, dedicată utilizatorilor din țările vorbitoare de limbă germană, care de peste 20 de ani se axează pe noutățile, inovațiile și bunele practici în lucrul cu tehnologiilor Microsoft .NET.

În acest context, am hotărât să ieșim pe piață cu TimeLine Developer ca produs de sine stătător, sponsorizând conferința BASTA și participând cu propriul nostru stand de prezentare la ultimele două ediții ale acesteia.

La ediția ce a avut loc la sfârșitul lunii septembrie în Mainz, Germania, colegul nostru Traian Anghel a susținut o sesiune de o oră în care a demonstrat conceptele și modalitățile prin care TimeLine Developer asigură o productivitate ridicată în lucrul cu bazele de date, mascând pentru programatorii modulelor de afaceri complexitatea platformei .NET și permițându-le să se concentreze pe implementarea conceptelor de business, menținând în același timp o flexibilitate ridicată în adaptarea acestor module standard la cerințele individuale ale clienților.

Mai multe detalii despre TimeLine Developer găsiți pe site-ul timeline-developer.com. Pentru informații suplimentare despre acest produs sau TimeLine Neo vă rugăm să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *