Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft Gold Certified Partner

TimeLine Business Systems SRL devine pentru al 10-lea an consecutiv Gold Certified Partner, în cadrul programului de parteneriat Microsoft, în domeniul dezvoltării de aplicații independente, demonstrând astfel experiență și continuitate în furnizarea de soluții informatice care satisfac cerințele clienților folosind tehnologii Microsoft.

Această calificare este rezultatul mai multor factori precum: clienți satisfăcuți, tranzacții efectuate, angajați calificați și calitatea serviciilor oferite, a produselor dezvoltate și a proiectelor implementate, statutul de Gold Certified Partner fiind re-evaluat de cei de la Microsoft în fiecare an.

Despre Parteneriatul Microsoft

Partenerii Microsoft certificați în cadrul categoriei Gold sunt cei mai bine pregătiți furnizori de soluții informatice și oferă o gamă largă de servicii dezvoltate pe platforme și cu ajutorul produselor Microsoft. Acest suport include printre altele gestionarea datelor, dezvoltarea de software desktop și web, dezvoltarea de aplicații mobile ș.a.m.d. Companiile pot obține certificarea ca partener printr-un proces riguros care verifică utilizarea adecvată a licențelor și a standardelor informatice. A deveni partener necesită, de asemenea, utilizarea tehnologiilor Microsoft ca platformă principală pentru companie.

Mai multe detalii despre Parteneriatul Microsoft.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *