Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Neo 13.0 este pregătit pentru testare

Neo 13.0 este pregătit pentru testare

Descărcare și instalare

Din secțiunea Demo a site-ului nostru puteți descărca și testa în mod gratuit cea mai recentă versiune a sistemului ERP TimeLine Neo, lansată în luna iulie 2018.

Neo folosește platforma Microsoft .NET Framework 4.6.1 și poate fi instalat pe orice sistem de operare Windows modern suportat de aceasta – cerința minimă este Windows 7 cu Service Pack1.

Pentru upgrade-ul anumitor componente (service pack sau .net framework), accesați link-urile de download din pagina menționată mai sus.

Deoarece Neo este un produs internațional, este important să alegeți instalarea în limba română pentru a genera și beneficia de baza de date demo concepută pentru utilizatorii din România.

Selectare limbă

Înregistrare și autentificare

Odată ce descărcarea și instalarea programului client s-a încheiat, un scurt proces de înregistrare vă permite să definiți numele de utilizator și parola, necesare pentru accesul la baza de date creată special pentru dumneavoastră pe serverul nostru. Aceasta conține câteva date demonstrative, care pot fi extinse sau modificate în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Înregistrare

În urma procesului de instalare, pe desktop va fi afișată pictograma cu numele ”TimeLine Neo 13.0”, cu ajutorul căreia puteți lansa aplicația. Accesul la program are loc pe baza a trei informații: numele de utilizator, parola aferentă și selectarea bazei de date cu care veți lucra (din lista de profile disponibile).

Autentificare

Securitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi: comunicația cu serverul este criptată iar consultanții noștri nu o să vă solicite niciodată parola – vă rugăm să nu o divulgați nimănui.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați, vă stăm la dispoziție cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *