Sari la conținut
Prima pagină » Blog » TimeLine Business Solutions Group câștigă premiul ”Cea mai bună tehnologie”

TimeLine Business Solutions Group câștigă premiul ”Cea mai bună tehnologie”

TimeLine Business Solutions Group a câștigat premiul pentru „Cea mai bună tehnologie”, decernat de Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam (Berlin), în cadrul târgului de profil ERP-Kongress desfășurat în perioada 16-17 octombrie la Frankfurt am Main.

Pentru TimeLine Business Solutions Group participarea a devenit o tradiție, câteva premii recente fiind prezentate în poza de mai jos (numărul total acumulat de-a lungul anilor fiind mult mai mare). În 2019 am avut de ales între a concura la categoria ”producție de serie”, un domeniu ”sigur”, acoperit exhaustiv de TimeLine ERP (care ne-a adus în trecut cele mai multe nominalizări și premii) sau de a ne înscrie la nou înființata categorie ”cea mai bună tehnologie”. Deoarece TimeLine ERP este un produs nou, modern, rezultat al unui proces de cercetare-dezvoltare care a durat 12 ani și a costat aproximativ 8 milioane de euro, am decis să vedem cum se compară tehnologia noastră cu cea a competitorilor și am optat pentru a doua categorie – Best Technology.

Prezentarea noastră a conținut următoarele aspecte apreciate de juriu:

 • mediul de dezvoltare integrat și framework-ul tehnic care facilitează adaptarea rapidă și usoară a produsului standard la cerințele clienților;
 • interfața cu utilizatorul flexibilă și ergonomică;
 • integrarea funcțiilor CAD/PDM cu sistemul ERP;
 • integrarea documentelor externe (DMS) și a e-mail-ului în sistemul ERP;
 • importul automat al PDF-urilor ce conțin documente comerciale, analiza lor și crearea de documente corespondente în sistemul ERP (de ex. transformarea unei facturi de achiziție PDF în factură stocată în sistem).

Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam (Berlin), se ocupă cu analiza cercetării științifice în domeniul informaticii economice  în cea mai acerbă și extinsă piață de profil din lume: Germania. Acest centru prestigios organizează anual competiția „Sistemul ERP al anului”, în care, prin rotație, sunt alese diverse categorii de concurs (cum ar fi: sisteme pentru producția de serie sau de unicate, pentru retail sau pentru tehnică medicală).  Firmele interesate să participe aleg una din categoriile disponibile în anul respectiv apoi completeaza un formular care cuprinde, printre altele, descrierea metodologiei de implementare și a particularităților sistemelor lor. Pe baza punctajului acordat acestor formulare, juriul desemnează finaliștii, care sunt invitați să susțină prezentarea software-ului lor în cadrul târgul ERP-Kongress.

Cei nouă membri independenți ai juriului punctează participanții după următoarele criterii:

 • metodologia de implementare;
 • comunicația cu clienții / tehnici de marketing;
 • efortul de cercetare și dezvoltare;
 • studii de caz (implementări concrete la clienți);
 • funcții speciale, destinate branșelor în care se concurează;
 • ergonomia produsului;
 • aspecte tehnice și de integrare a modulelor produsului.

Pentru noi, acest premiu înseamnă recunoașterea experienței de peste 27 de ani în crearea de software de calitate, precum și efortului depus în ultimii ani pentru a dezvolta a treia generație a TimeLine ERP. Similar modului în care ne implicăm în crearea celui mai modern sistem ERP, tratăm cu seriozitate fiecare implementare pe care o facem împreună cu clienții noștri.

Infograficul de mai jos este o reprezentare a „universului TimeLine”, cu multitudinea de funcții care ne-a transformat în timp în cel mai modern și mai performant sistem de gestiune a IMM-urilor axate pe producție. Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru o prezentare detaliată, atât online cât și la sediul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *