Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Studiu: companiile românești trebuie să-și modernizeze sistemele ERP

Studiu: companiile românești trebuie să-și modernizeze sistemele ERP

Companiile românești au rămas în urma celor din restul Europei în zona automatizării și digitalizării proceselor de business, arată un studiu efectuat de compania de consultanță Horvath & Partners, citat de site-ul Consultancy.eu.

Indexul DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, care măsoară digitalizarea statelor membre EU, poziționează România pe locul 26 din 28 în anul 2020. Acest index ia în calcul următoarele aspecte: capitalul uman, conectivitatea, gradul de utilizare a serviciilor internet, integrarea tehnologiei și serviciile publice digitale.

Reprezentanții Horvath & Partners, în concordanță cu indexul DESI, arată că peste 80% din companiile din România folosesc sisteme ERP învechite și insuficient digitalizate, iar prin modernizarea acestor platforme informatice s-ar putea reduce cheltuielile de funcționare și timpul mediu alocat diferitelor procese cu până la 30%,  în timp ce profitabilitatea ar crește, în medie, cu 20%.

TimeLine ERP este unul din cele mai moderne sisteme ERP de pe piața europeană, desemnat sistemul ERP al anului în multiple sectoare industriale de-a lungul ultimei decade, obținând de asemenea premiul pentru inovație în 2015 și premiul pentru cea mai bună tehnologie în 2019. Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru o prezentare detaliată, gratuită, sau puteți testa chiar dumneavoastră versiunea demo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *