Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Testați Neo 12.7 gratuit

Testați Neo 12.7 gratuit

TimeLine Neo Demo

Testați Neo gratuit

Descărcare și instalare

Din secțiunea Demo a site-ului nostru puteți descărca și testa în mod gratuit cea mai recentă versiune a sistemului ERP TimeLine Neo, lansată la începutul lunii septembrie.

Neo folosește platforma Microsoft .NET Framework 4.6.1 și poate fi instalat pe orice sistem de operare Windows modern suportat de aceasta – cerința minimă este Windows 7 cu Service Pack 1.

Pentru upgrade-ul anumitor componente (service pack sau .net framework), accesați link-urile de download din pagina menționată mai sus.

Înregistrare și autentificare

Odată ce descărcarea și instalarea programului client s-a încheiat, un scurt proces de înregistrare vă permite să definiți numele de utilizator și parola, necesare pentru accesul la bazele de date create special pentru dumneavoastră pe serverul nostru. Acestea sunt două la număr, una conține date demonstrative iar cea de a doua este lipsită de conținut, putând fi utilizată în funcție de necesitățile dumneavoastră.

 

Procesul de înregistrare

 

În urma procesului de instalare, pe desktop va fi afișată pictograma Neo, cu ajutorul căreia puteți lansa aplicația. Accesul la program are loc pe baza a trei informații: numele de utilizator, parola aferentă și selectarea bazei de date cu care veți lucra (din lista de profile disponibile).

 

Login

 

Securitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi: comunicația cu serverul este criptată iar consultanții noștri nu o să vă solicite niciodată parola – vă rugăm să nu o divulgați nimănui.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați, vă stăm la dispoziție cu plăcere!

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *