Sari la conținut
Prima pagină » Blog » TimeLine 13 DMS a obținut certificatul pentru arhivare auditabilă

TimeLine 13 DMS a obținut certificatul pentru arhivare auditabilă

VOI Certified Auditor

Concernul organizațiilor germane care dezvoltă sisteme informatice (VOI), asociația cu cele mai extinse competențe în domeniul Enterprise Information Management din spațiul germano-austriaco-elvețian, oferă în baza unui audit riguros un certificat care atestă conformitatea produselor software ce conțin un sistem pentru managementul documentelor (DMS = document management system) cu cerințele impuse de mediul de afaceri.

Pentru a obține acest certificat, un software DMS trebuie să conțină următoarele funcționalități esențiale:

  • drepturi de scriere sau citire pentru documente;
  • posibilitate de arhivare a documentelor tipărite sau trimise prin email pentru un număr de ani;
  • verificare integritate documente la stocare și descărcare (prin hash AES255 și metadate)

TimeLine ERP versiunea 13 a fost testat cu success de către VOI și a obținut certificatul ”PK-DML ready” (”Prüfkriterien für elektronische Dokumentenmanagement- und Dokumentenprozess-Lösungen” = ”Criterii de verificare pentru soluții electronice de management de documente”).

VOI CERT

Pe lângă funcționalitatea descrisă mai sus, TimeLine ERP 13 conține și îmbunătățiri referitoare la importul automat al documentelor externe, recunoașterea textului din documentele scanate (OCR) și integrarea cu serverul de email al companiei. Toate aceste aspecte fac din TimeLine 13 un sistem integrat, care ajută companiile atât în procesele zilnice de afaceri cât și în stocarea în siguranță, la nivel de companie, a tuturor tipurilor de date și facilitează interacțiunea cu auditorii.

Clienții care au semnat un contract de mentenanță beneficiază de noile facilități în baza acestuia, fără costuri suplimentare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *