Sari la conținut
Prima pagină » Blog » TimeLine Business Solutions Group câștigă încă o dată premiul „Sistemul ERP al anului”, categoria „producție de serie”

TimeLine Business Solutions Group câștigă încă o dată premiul „Sistemul ERP al anului”, categoria „producție de serie”

Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam, se ocupă cu analiza cercetării științifice în domeniul informaticii economice  în cea mai acerbă și extinsă piață de profil din lume: Germania. Acest centru prestigios organizează anual competiția „Sistemul ERP al anului”, în care, prin rotație, sunt alese diverse categorii de concurs (cum ar fi: sisteme pentru producția de unicate, pentru retail sau pentru tehnică medicală).  Firmele interesate să participe trimit o descriere lungă și cuprinzătoare a metodologiei de implementare și a particularităților sistemelor lor.

Pentru TimeLine Business Solutions Group a devenit o tradiție să participe, să câștige sau să intre în top 3 finaliști în categoriile la care concurează, câteva premii recente fiind prezentate în poza de mai jos (numărul total acumulat de-a lungul anilor este mult mai mare).

Pe lângă premiile din categorie, ne amintim cu plăcere de același eveniment în anul 2015, când am câștigat un premiu special, premiul pentru inovație, mărturie a puterii de adaptare la cerințele clienților și de dezvoltare flexibilă a sistemului nostru construit cu ajutorul  TimeLine Developer.

Anul 2018 ne-a adus o nouă invitație de a participa la finala concursului, desfășurată în cadrul târgului „ERP Kongress” Frankfurt. Domnul Boris Gebauer, patronul firmei, a susținut prezentarea în fața juriului, demonstrând, printre altele:

  • integrarea completă între sistemul ERP, sistemul de management al documentelor atașate (DMS) și clientul e-mail incorporat (de ex. arhivă de emailuri automată pentru clienți și furnizori sau asocierea documentelor scanate cu obiecte din programul ERP);
  • (preview al unei funcții noi din versiunea 14) importul automat al PDF-urilor ce conțin documente comerciale, analiza lor și crearea de documente corespondente în sistemul ERP (de ex. transformarea unei facturi de achiziție PDF în factură stocată în sistem);
  • (preview al unei funcții noi din versiunea 14) vizualizare CAD 3D integrată, asocierea pozițiilor din lista de componente cu corespondentele lor din modelul 3D și evidențierea pe desen la selecție.

A doua zi, în cadrul ceremoniei de premiere, am fost desemnați câștigătorii categoriei „producție de serie”, motivarea juriului fiind:

„TimeLine Business Solutions Group – Pentru juriu a fost decisivă buna integrare a sistemelor CAD/CAM cu sistemul ERP, care este vizibilă, de exemplu, în configuratorul sofisticat de variante. Juriul a remarcat efortul depus în cercetare și dezvoltare, care este mult peste media unor firme de mărime similară.”

Pentru noi, acest premiu înseamnă foarte mult! Suntem mândri de contribuția întregii echipe a TimeLine Business Solutions Group și de capabilitățile TimeLine ERP. Experiența de peste 25 de ani în crearea de software-uri de gestiune a întreprinderii nu se traduce automat în a fi un motor al inovației din domeniu și, așa cum ne implicăm total în dezvoltarea celui mai bun sistem, tot așa ne implicăm pentru fiecare client și proiect în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *