Sari la conținut
Prima pagină » Blog » TimeLine ERP câștigă premiul “ERP of the Year” 2020

TimeLine ERP câștigă premiul “ERP of the Year” 2020

În perioada 13-14 octombrie, în cadrul târgului de profil ERP-Kongress desfășurat la Frankfurt am Main, TimeLine Business Solutions Group a câștigat premiul pentru cel mai bun ERP în sectorul Automotive, decernat de către Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam (Berlin).

Colaj ERP of the Year 2020
ERP of the Year 2020

Pentru TimeLine Business Solutions Group participarea a devenit o tradiție: este al treilea premiu consecutiv și al șaptelea începând din 2008 încoace. În anul 2019 am obținut premiul ERP of the Year pentru cea mai bună tehnologie iar în anul 2018 am câștigat în cadrul categoriei „producție de serie”.

Alte premii
Alte premii obținute de TimeLine ERP pe piața germană

Pe lângă punctajul mare realizat în baza documentației trimisă în momentul înscrierii în concurs, juriul a fost impresionat de prezentarea realizată de patronul firmei, domnul Boris Gebauer. Aceasta a conținut următoarele aspecte:

 • Integrarea CAD/PDM cu sistemul ERP;
 • Automatizarea planuri de verificare a calității producției;
 • Interfața cu utilizatorul flexibilă și ergonomică;
 • TimeLine Developer – mediul de dezvoltare integrat și framework-ul tehnic care facilitează adaptarea rapidă și usoară a produsului standard la cerințele clienților.

Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam (Berlin), se ocupă cu analiza cercetării științifice în domeniul informaticii economice  în cea mai acerbă și extinsă piață de profil din lume: Germania. Acest centru prestigios organizează anual competiția „Sistemul ERP al anului”, în care, prin rotație, sunt alese diverse categorii de concurs (cum ar fi: sisteme pentru producția de serie sau de unicate, pentru retail sau pentru tehnică medicală).  Firmele interesate să participe aleg una din categoriile disponibile în anul respectiv apoi completeaza un formular care cuprinde, printre altele, descrierea metodologiei de implementare și a particularităților sistemelor lor. Pe baza punctajului acordat acestor formulare, juriul desemnează finaliștii, care sunt invitați să susțină prezentarea software-ului lor în cadrul târgul ERP-Kongress.

Cei unsprezece membri independenți ai juriului punctează participanții după următoarele criterii:

 • metodologia de implementare;
 • comunicația cu clienții / tehnici de marketing;
 • efortul de cercetare și dezvoltare;
 • studii de caz (implementări concrete la clienți);
 • funcții speciale, destinate branșelor în care se concurează;
 • ergonomia produsului;
 • aspecte tehnice și de integrare a modulelor produsului.

Pentru noi, acest premiu înseamnă recunoașterea experienței de peste 28 de ani în crearea de software de calitate, precum și a efortului depus în ultimii ani pentru a dezvolta a treia generație a TimeLine ERP. Similar modului în care ne implicăm în crearea celui mai modern sistem ERP, tratăm cu seriozitate fiecare implementare pe care o realizăm împreună cu clienții noștri.

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru o prezentare detaliată, atât online cât și la sediul dumneavoastră.

Infografic
Infografic TimeLine ERP v14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *