Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Experimentați o prezentare cu exemple concrete din afacerea dumneavoastră

Experimentați o prezentare cu exemple concrete din afacerea dumneavoastră

Pe parcursul ultimilor ani am constatat că echipa Timeline practică o tehnică de prezentare diferită de cea a concurenței, tehnică bazată în principal pe prezentarea ”hands-on” a sistemului.

Multe programe ERP sunt greu de configurat, neprietenoase sau pur și simplu cei responsabili de vânzarea lor nu știu să le utilizeze și decid că este mai sigur să prezinte potențialului client o colecție de slide-uri Powerpoint însoțite de un text învățat pe de rost. În majoritatea cazurilor, cel care beneficiază de prezentare nu înțelege cum s-ar putea preta un asemenea sistem la afacerea lui, nu-i vede utilitatea practică și nu poate să-și dea seama dacă este vorba de un program ergonomic și intuitiv.

Abordarea echipei noastre este diferită: fiecare prezentare este realizată direct în TimeLine ERP, pentru a demonstra cât de fluent și facil se execută toate operațiile, folosind fie exemple predefinite, fie exemple concrete din afacerea potențialului client (puse la dispoziție de către acesta în avans sau în timpul prezentării). Când situația o cere, prezentăm inclusiv aspecte din implementări realizate la alți clienți, în general cele în care am integrat diverse echipamente, cum ar fi raportarea producției cu coduri de bare, scannere, tablete sau dispozitive mobile, conectarea cu utilajele din producție și captarea tactelor de la acestea.

Acolo unde prezentările altor firme se încheie, a noastră de abia începe: putem demonstra live crearea de comenzi de producție, planificarea, raportarea, antecalculația și postcalculația lor – toate pe baza datelor trimise de potențialii clienți.

Putem realiza rapid prototyping și modifica baza de date sau interfața sistemului în funcție de cerințele clientului chiar în cadrul prezentării, pentru că TimeLine ERP conține un mediu de dezvoltare și ajustare a programului – TimeLine Developer, care ne ajută să adaptăm sistemul în cel mai scurt timp posibil.

Ulterior, punem la dispoziția celor interesați o versiune demo a TimeLine ERP ce conține datele folosite în timpul  prezentării, pentru ca aceștia să poată testa programul în mod direct și să-și formeze o părere avizată.

Dacă doriți să beneficiați de această experiență (fără niciun cost pentru dumneavoastră) și să testați sistemul ERP al anului 2018, vă rugăm să ne contactați. Vom stabili o vizită la sediul societății dumneavoastră sau ne puteți vizita în cadrul târgului Metalshow & TIB București în perioada 14-17 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *