Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Planificarea producției cu TimeLine Neo

Planificarea producției cu TimeLine Neo

Planificarea producției

Ne mândrim cu ușurința și intuitivitatea cu care poate fi folosit TimeLine Neo. Ne-am dat silința să facem transparente, clare și flexibile toate procesele importante, astfel încât Neo să se muleze pe cerințele cât mai multor utilizatori. În exemplul video de mai jos demonstrăm cât de facil putem crea și planifica o comandă de producție, pornind de la un plan de lucru predefinit în nomenclatorul de articole și de la cantitatea și termenele dorite de client.

Desigur că, în afară de modul „manual“ prezentat aici, există și procesul MRP (Material Reaquisition Planning), care este rezervat cazurilor complexe și care descompune un produs finit în părțile sale componente (semifabricate și materia primă), analizează comenzile de vânzare, de achiziție și de producție deja existente, ia în calcul mărimea stocului actual și a parametrillor de configurare (stoc minim, stoc maxim, mărime de lot, mod de agregare și de comandă, timp de tranzit de la furnizor și către client) și propune noi achiziții și lansări în producție.

Totodată, pentru că exemplul atașat se adresează în principal firmelor care realizează producție de serie, dorim să cunoașteți și modalitățile alternative de gestiune a planurilor de lucru și a listei de materiale, care sunt utile în cadrul producției axate pe proiect (unicate sau serii mici) și care permit importul direct din programele CAD de liste de componente multi-dimensionale (articole virtuale) care vor fi apoi transformate în articole Neo pe măsură ce se derulează producția, achiziția și asamblarea lor.

TimeLine Neo se adresează și turnătoriilor sau firmelor orientate pe injecția de mase plastice printr-un pachet care acoperă nevoile specifice ale acestor sectoare industriale, cum ar fi gestiunea uneltelor și a formelor de turnare, inclusiv a cavităților și a produselor cuplate rezultate din procesul de turnare sau injecție și a planurilor de lucru șablon, reutilizabile.

Indiferent ce modalitate de creare a comenzilor de producție alegem, planificarea va fi la fel de flexibilă și simplu de utilizat.

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru o prezentare detaliată, iar dacă doriți să vă convingeți de complexitatea sistemului nostru, vă rugăm să descărcați versiunea demo disponibilă pe site.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *